Nosaltres / Nosotros

Subministrem material elèctric al detall del any 1950, tot i que als anys 40 ja realitzàvem manteniments elèctrics.

Al 1984 s'incorpora a l'empresa, Sefa Blanch, que actualment es la propietària. 

Al 2016 ens camviem de Local, desprès de 66 anys Jubilem el Local històric del Carrer Sant Jaume.

Suministramos material eléctrico des del año 1950, aunque en la década de los años 40 ja realizábamos mantenimiento eléctricos.

En 1984 se incorpora a la empresa, Sefa Blanch, que actualmente es la propietaria del negocio.

En el 2016 nos cambiamos de local, después de 66 años, jubilamos el histórico local de la Calle Sant Jaume.


Volem que tornis / Queremos que vuelvas.

El nostre objectiu es ajudar-te, no vendre, ens comprarás si trobas el que busques.

Nuestro objetivo es ayudarte, no vender, nos comprarás si encuentras lo que buscas. 


Presència diaris / Presencia Periodicos

Isabel Martínez, (Reus Digital.cat):  "Diu la dita que cal renovar-se o morir, una màxima que l’emblemàtica botiga Elèctrica Ramon Martí segueix a partir d’aquest 1 de març al peu de la lletra per continuar la seva activitat comercial. Després de 66 anys d’activitat ininterrompuda al carrer de Sant Jaume, de Reus, el comerç es trasllada a una nova ubicació al carrer del doctor Gimbernat, 25, i el fins ara històric local proper al raval de Martí Folguera passarà ja a la història dels comerços que van marcar una època.

L’antiga botiga fundada el 1950 per Ramon Martí a la mateixa casa on va néixer oferia durant els primers temps serveis relacionats amb l’electricitat a més de la venda al detall al consumidor. El pare del fundador també havia estat electricista i professor a l’Escola del Treball. Tot i així, la meitat de la trajectòria del comerç ha estat marcada pel paper de Sefa Blanch que ara fa 32 anys va entrar a exercir de dependenta un estiu i que es va acabar casant amb un dels nebots de Martí."


"Publicacions al nostre mur de Faceboock"

"Publicaciones en nuestro muro de Faceboock"

Josep Baiges Gispert De petit el meu pare em feia anar a casa vostra i em deia “Diga-li al senyor Martí que ets fill del Baiges Pintor i que et doni una bombeta de seixanta clara de rosca grossa”. I jo, com un Patufet qualsevol, amb els dinerets a la butxaca, anava del passeig al carrer Sant Jaume. Em semblava un trajecte llarguíssim. I em sentia important, perquè el pare confiava en mi per assumir aquella gran responsabilitat. La imatge d’aquesta petita botiga botiga, plena fins dalt de bombetes, endolls i fils d’electre, i el record del senyor Martí, atent i disposat, m’acompanyarà sempre. Que tingueu molta sort en el nou emplaçament.

Encarna Mesas Garcia Mi recuerdo es de casi 60 años mi madre me mandaba a comprar bombillas cuando yo era pequeña... que tengáis mucha suerte..

Jaume Pallejà Sentís  Recordo encara quan de petit anava a comprar les bombetes de casa de 125 V. Molta sort i continueu il·luminan el nostre record.

Albert Poy Ciurana Potser farem algunes passes mes, però les farem ben a gust, per servei, assortiment, i assessorament, us mereixeu una medalla. Desitjo que sigui un pas endavant, i us desitgem lo millor

Coia Guiu Tan a propet i de tota la vida

Pep Bove Em sap molt greu que desaparegui un dels darrers vestigis de un carrer que al seu dia va ser dels mes actius de la nostra ciutat. En aquest carrer hi vaig néixer, mi vaig fer gran i encara mi mantenen lligams ja que hi conservo la casa familiar.
A la botiga del Sr Ramón que ara ens marxa hi vaig passar moltes hores degut a l’ amistat que tenia amb la família Martí, tots el fils,endolls, bombetes i material elèctric que vaig tindre i que encara tinc son de la botiga” Ramón Martí”
Ja se que se’n van per problemes d’espai i que la casa ha quedat amb poques condicions per poder treballar a gust.
Repeteixo que em sap molt de greu que marxin perquè se’n va part de l’historia del meu carrer i quasi la darrera activitat oberta de un carrer que per que no tinc ganes de parlar, però que si no fos pel que va ser, avui no semblaria un mas robat i podria continuar tenint tanta vida i ser tant de pas com carrers veïns per exemple el carrer del Vent.
Sefa..Ramón de totes maneres l’hora bona pel nou establiment i que consti que continuaré comprant tot el meu material elèctric a “Cal Ramón”